Høy lumen hagevegglampe ip65 vanntett utendørs LED solenergi hagelys

Når du vurderer å utnytte solenergi i hjemmet ditt, kan kostnadspunktet for solcellepaneler være skremmende. Men hvordan kan solenergi brukes på en rimelig måte? Med solcelledrevne landskapslys kan uterommet ditt lyses opp uten å bli det koblet til en strømkilde – bortsett fra solen.
Enkel å bruke og miljøvennlig, solar landskapsbelysning er en fin måte å legge til belysning på utsiden av hjemmet ditt. Husk likevel å vurdere de mulige ulempene med solar landskapsbelysning for å avgjøre om det er det riktige valget.

solenergi gårdslys

solenergi gårdslys
Tenk deg hvordan solcellepaneler fungerer på et tak: Ved å fange opp energi fra solens stråler og konvertere den til elektrisitet, kan solcellepaneler bidra til å holde lysene på i et hus – så vel som andre strømbehov. Solar landskapslys fungerer på omtrent samme måte , bare i mindre skala.
Solar landskapsbelysning kommer i mange former, fra små fortaulys og flomlys til lyspærestrenger og mer. Det de har til felles er at alle solar landskapslys bruker et lite solcellepanel, vanligvis på toppen av belysningsfunksjonen.I motsetning til nettbasert belysning elektrisitet, solenergi kommer fra fornybare kilder. Selv på den lille skalaen med landskapsbelysning er det positivt å vende seg til dette.
Landskapsbelysning kan bidra til å forbedre sikkerheten til hjemmet ditt, lyse opp stier, belyse utendørs oppholdsrom og utfylle det generelle landskapet. Solar landskapslys kan gjøre alt dette ved å redusere strømkostnadene og ikke stole på elektriske tilkoblinger.
Dette gjør det å legge til solar landskapsbelysning til et veldig enkelt gjør-det-selv-prosjekt for alle huseiere. Dette betyr imidlertid ikke at solar landskapsbelysning er det riktige valget for enhver plass.
Siden solar landskapslys drives av solen, trenger du ikke ekstra ledninger eller elektriske tilkoblinger. Dette er ikke bare praktisk med tanke på installasjon, men det gir også mulighet for landskapsbelysning i fjernere hjørner av gården der ledninger ikke er lett tilgjengelige. .Det betyr også at du ikke trenger å bekymre deg for å kutte strømmen til landskapsbelysningen ved et uhell mens du graver i bakken.
Hvis du vil installere solcellelandskapslys, trenger du ikke ringe en elektriker. I stedet bør installasjonsprosessen være så enkel som å sette sammen lyset og deretter sette det på plass, for eksempel å forankre det til bakken eller henge det. Fordi solcellelading tar litt tid, kan du ikke teste lyset med en gang. Men avhengig av dagens enhet og mengden sollys, vent noen timer, og du bør kunne sette pris på de nye lyseffektene.

solenergi gårdslys

solenergi gårdslys
I motsetning til kablet landskapsbelysning, vil ikke solcelledrevet landskapsbelysning påvirke de månedlige strømregningene dine. Disse besparelsene kan virke trivielle, men de summerer seg over tid: for eksempel kan det koste rundt 60 USD i året å drive et gatelys på 100 watt. hvis du går med solenergiversjonen, kan du beholde 60 dollar ekstra i året.
Og med tanke på at solar landskapsbelysning kan vare tre til fire år før du trenger å bytte batteriet, eller enda lenger før du må bytte ut LED-pærene, er det god tid til å tjene tilbake den opprinnelige investeringen i solar landskapslys.Enda bedre , fortsetter kostnadene for solar landskapslys å bli rimeligere ettersom teknologien forbedres.
Den største fordelen med solcellebelysning er at disse installasjonene er avhengige av sollys for å fungere. Fordi solcellepaneler vanligvis er innebygd i selve lyset, betyr dette at du bare kan stole på jevn belysning hvis du plasserer lyset i et solrikt område – som betyr mørke hjørner , overbygde terrasser, etc. er kanskje ikke bra for solenergibelysningskandidat.
Solskinn, som de fleste av oss vet, er også inkonsekvent fra dag til dag. Dette betyr at på stormfulle dager eller dager med kortere dagslys, kan det hende du ikke får en god nok lading. Etter at lyset slukker, må du vente til neste dag for å lade den igjen.
Belysningen av solcellelys er vanligvis ikke like sterk som for kablede lys. Hvis du er avhengig av landskapsbelysning eller for sikkerhets- eller sikkerhetsformål, vil du kanskje ha et mer stabilt og pålitelig alternativ som LED-lys.
For å holde solcellelandskapslysene i drift, må solcellepaneler ryddes for rusk, inkludert løv, snø og skitt. ​​Selv om lysene i seg selv er holdbare, betyr det at du må sjekke dem regelmessig hvis du vil holde dem i gang.
Du kan vurdere solar landskapsbelysning fra sak til sak. Disse praktiske, klare til bruk lysene kan fungere godt i de delene av hagen din hvor du får jevn belysning. Du kan deretter holde deg til tradisjonelle lys i en annen del av plassen som krever intens, konsekvent belysning.
Emily er en skribent som spesialiserer seg på personlig økonomi, eiendom og foreldreskap. Ved å avmystifisere komplekse emner som spenner fra boliglånsprodukter til barnevognalternativer, håper hun å gi lesing


Innleggstid: 21. januar 2022